Teken het Legermuseum voor ons! 

Kinderen in ons kot bezighouden: niet altijd eenvoudig.
Daarom dit ideetje: laat uw kleine kunstenaars in spe hun visie op het Legermuseum tekenen. 

Onze collecties zijn enorm uitgebreid: van het ridderharnas tot de F-16, over muziekinstrumenten van de napoleontische legers, kleurrijke uniformen uit de 19e eeuw, uitrustingen uit de twee wereldoorlogen of de maquette van de Belgica die in het poolijs gevangen zit. 

Als u het Museum reeds bezocht heeft, kunnen uw kinderen hun herinneringen aanspreken. U kunt het Museum echter ook via deze site of op internet ontdekken, vermits talloze fotografen onze prachtige instelling op de gevoelige plaat hebben vastgelegd.
De werken mogen een zaal in het algemeen of een voorwerp in het bijzonder illustreren. Alle technieken zijn toegelaten: laat uw verbeelding de vrije loop! 

Scan of fotografeer het afgewerkte kunstwerkje en stuur het ons via reservatie@whi.be toe. We publiceren alle werken op deze webstek en op onze Facebook-pagina (door ons uw werk toe te sturen, geeft u ons de toestemming uw creatie te publiceren. We publiceren geen enkele naam, behalve als de voornaam en de leeftijd van het kind op de tekening voorkomen). 

Klim in uw kleurpotlood!